طبقه منفی یک
بخش ها:
- بهبود کیفیت
- کارشناس هماهنگ کننده ایمنی
- رادیولوژی
- آزمایشگاه
- مدیریت داخلی
- مدیریت پرستاری
- مدیریت منابع انسانی
- کارگزینی
- دبیرخانه
- مدیریت اطلاعات سلامت
- کارپردازی
- تجهیزات پزشکی
- تدارکات
- رسیدگی به شکایات
طبقه همکف
بخش ها:
- پذیرش و ترخیص
- داروخانه
- اسناد پزشکی
- آی تی
- مدیریت امورمالی
- درمانگاه
- اورژان
- آمبولانس
- اتاق بحران EOC
طبقه یک
بخش ها:
- آنژیوگرافی
- پست آنژیو
طبقه دو
بخش ها:
- سی سی یو بی (CCU-B)
- پست CCU
- سی سی یو سی (CCU-C)
طبقه سه
- آی سی یو (ICU)
- سی سی یو ای (CCU-A)
- آشپزخانه
- CSR
- بهداشت محیط
- بهداشت حرفه ای
- واحد تغذیه
طبقه چهار
- مدیر عامل
- اتاق عمل
طبقه پنج
- سالن اجتماعات
آموزش ها
- رژیم غذایی پس از جراحی قلب باز
- فعالیت ورزشی
- آنژیوپلاسی عروق کرونر
- پیس میکر چیست؟
- آنژیوگرافی چیست؟
- تقسیم وعده های غذایی
- بیماری دریچه قلب
- دریچه قلب
- مراقبت های شوک فشار خون وازگال وسکته ی قلبی
- آشنایی با آنژیو پلاستی
- مراقبت های بعد عمل قرار دادن پیس میکر
- اسپرو متری و تنفس مصنوعی
- عوارض آنژیو گرافی
- بلوک قلبی
- سندروم حاد عروق کرونر
- قابل توجه بیماران پس از جراحی قلب